Koç Üniversitesi'ne Hoş Geldin!
Uyum günleri hakkında bilgi almak için sayfayı aşağı kaydır.
Koç Üniversitesi Üniversiteye Uyum Programı, Öğrenci Dekanlığı Yeni Gelen Danışmanlık Ofisi ve Etkinlikler & Gönüllü Projeler Ofisi iş birliği ile her sene yeni girişli lisans öğrencilerine özel olarak düzenlenen bir programdır.

Üniversiteye Uyum Programı 23-30 Eylül, 2020 tarihlerinde (hafta sonu hariç) aralıklı olarak çevrimiçi olarak yapılacaktır.

Çevrimiçi yapılacak Üniversiteye Uyum Programı sırasında Dekanlar, öğretim üyeleri, size ilk senenizde yol gösterecek olacak danışman öğretim üyesi ve mentorunuz ile görüşecek, idari birimler ve öğrenci kulüpleri tarafından hazırlanan çeşitli bilgilendirme videoları izleyeceksiniz.

Üniversite Uyum Programı’na çevrimiçi olarak katılım zorunludur. Programın detaylarına ve mentorunuzun bilgilerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Üniversiteye Uyum Programı hakkındaki tüm sorularınız için incampus@ku.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Koç Üniversitesi’ne Hoş Geldin! Bilim Kapısı’ndan Doğan Güneş Seni Karşılıyor!